Izmena uslova korišćenja i korekcija cena

Thursday, July 3, 2014

Od samog osnivanja AdiSwitch nudi inovativne hosting usluge, konkurentne cene i trudi se da pruži najbolje korisničko iskustvo u oblasti svog poslovanja. Konstantno se trudimo da unapređujemo svoje sisteme i da dodatno edukujemo sve članove našeg tima i na taj način na najbrži i najefikasniji način izađemo svakom korisnku u susret i pružimo potrebnu pomoć kada je to potrebno, što ujedno vidimo kao i našu najveću prednosti na tržištu.

Ovim putem želimo da obavestimo sve naše postojeće korisnike da smo osvežili uslove korišćenja naših usluga, kao i da smo zbog prilagođavanja svim ekonomskim promenama, povećanim troškovima održavanja sistema, i promenljivosti kursa domaće valute u Republici Srbiji prinuđeni da povećamo cene usluga.

Povećanje će se primenjivati od 03.07.2014. godine na sledeće usluge: 

Web hosting paketi

Ekonomik – 2095rsd*
Standard – 4295rsd*
Premium – 6945rsd*

*cena izražena na godišnjem nivou

Uslove korišćenja naših usluga možete pročitati na sledećem linku http://www.adiswitch.com/uslovi-koriscenja/

Ukoliko ne prihvatate nove uslove i ne slažete sa novim cenovnikom niste u obavezi da obnavljate zakup usluge i po isteku iste prestaje bilo kakva obaveza plaćanja za novi period zakupa.

U bilo kom trenutku možete podneti zahtev za prelazak na drugi hosting paket koje je trenutno u ponudi.

Podsećamo Vas da nam sva Vaša pitanja u svakom trenutku možete postaviti putem tiketa za podršku ili pozivanjem našeg call centra svakog radnog dana od 10-13h putem telefona 024/41-555-91 (pozivi za fiksne i mobilne mreže, tarifiranje kao lokalni poziv).

Zahvaljujemo se na ukazanom poverenju.

« Nazad