Novi hosting paketi i novi websajt

Monday, August 18, 2014

U sklopu najavljenih atraktivnih ponuda kompanija AdiSwitch nastavlja sa unapređenjima i širenjem svojih usluga i servisa. 

Nakon unapređenja hosting platforme na sigurniju i moderniju, sledeći korak u poslovanju je kreiranje novih, fleksibilnijih i ekonomičnijih hosting paketa, kao i predstavljanje nove web prezentacije. 

Novi hosting paketi kreirani su tako da zadovolje svačije potrebe, korisnici kojima je dovoljno da se predstave online zajednici bez velikih troškova, ali i ozbiljnim korisnicima koji svakodnevno imaju veliki broj poseta i ne moraju da brinu o stabilnosti sistema. 

Još jedna novina je i predstavljanje novih audio hosting paketa čijom fleksibilnošću svoju slušanost možete povećati desetostruko i doprineti svojoj radio stanici pravo osveženje. 

Više o novim paketima možete saznati na našem web sajtu, na web stranici http://www.adiswitch.com/hosting/ 

Za prvih 50 novih korisnike koji se pridruže AdiSwitch porodici i zakupe jedan od novih hosting paket, i pri poručivanju unesu promo kod #HOSTING ostvaruju 10% na hosting ulugu na godišnjem nivou i to za prvu godinu korišćenja. 

Stari hosting paketi Ekonomik, Standard i Premium više nisu u ponudi, ali će ostati ostati aktivni za sve korisnike koji ih i dalje koriste sve dok se oni ne odluče da iste promene na nove, nakon čega više nije moguće vratiti se na stari paket.

Podsećamo Vas da nam sva Vaša pitanja u svakom trenutku možete postaviti putem tiketa za podršku, putem online chata ili pozivanjem našeg call centra svakog radnog dana od 10-13h putem telefona 024/41-555-91 (pozivi za fiksne i mobilne mreže, tarifiranje kao lokalni poziv).

Zahvaljujemo se na ukazanom poverenju.

« Nazad