Registruj novi .rs domen, hosting dobijaš besplatno

Monday, December 15, 2014

Sjajna je prilika da vam svima poželimo srećne božićne i novogodišnje praznike. Privilegija nam je što ste naši korisnici, kako postojeći tako i budući. Iz tog razloga želimo da nagradimo vaše poverenje i učinimo da vam naredna godina bude još bolja sa nama.
Imajući ovo u vidu, odlučili smo se da u periodu od 15.12.2014 do 15.01.2015 nagradimo Vaše poverenje. Registracijom novog .RS domena kod Adiswitcha na poklon dobijate BASIC hosting paket potpuno besplatno uz pomoć kojeg ćemo Vam omogućiti brži i lakši razvoj vašeg poslovanja. I to nije sve! Vaš novi hosting paket ne morate odmah aktivirati, već to možete učiniti u naredna 3 meseca od dana registracije domena. Period trajanja hosting paketa je 1 godina i to od dana aktivacije paketa. U sklopu paketa na raspolaganju imate 2Gb prostora, 100GB protoka, 5 e-mail naloga i imate mogućnost da samo jednim klikom instalirate preko 120 najkorišćenijih i popularnih skripti i CMS sistema uz pomoć Installatron instalera koji dobijate potpuno besplatno, i još mnogo toga. Više detalja o paketu možete saznati pregledom web stranice hosting paketi Zakupi odmah, aktiviraj kad hoćeš
Ukoliko imate dodatnih pitanja, naš ljubazan i kvalifikovan tim pružiće Vam podršku kakvu zaslužujete. Na raspolaganju Vam je podrška putem Tiketa, i svaki upit poslat ovim putem dobiće odgovor najkasnije u roku od 30 minuta*. Ukoliko ste osoba koja više voli da odgovor dobije odmah možete kontaktirati nekog od naših online operatera i putem chata doći do traženog odgovora. Pozivanjem našeg call centra 10 - 13h (Pon. - Pet.) na broj telefona 024/41-555-91, naši ljubazni operateri će pokušati da Vam pomognu. Ukoliko još niste, možete nas pratiti na socijalnim mrežama i među prvima saznati sve novosti i akcije koje redovno nudimo našim korisnicima.

« Nazad