Baza znanja

Korisnička zona > Baza znanja > Web hosting > Kako da izaberem PHP verziju i promenim PHP podešavanja?

Kako da izaberem PHP verziju i promenim PHP podešavanja?

Napomena: Ovaj članak objašnjava promenu PHP verzije na nivou kompletnog korisničkog naloga. Za promenu PHP verzije na nivou poddomena/foldera, kliknite ovde.

Potpuno samostalno možete promeniti veliki broj svojih PHP podešavanja i izbeći neprijatnosti koje Vam stvaraju neki CMS sistemi kao što su WordPress i Joomla koji su vezani za ta podešavanja.

Kako bi promenili PHP verziju i podešavanja potrebno je da se ulogujete na DirectAdmin kontrolni panel svon naloga na adresi www.mojdomen.com:2222 (potrebno je zameniti mojdomen.com sa adresom vašeg sajta). Nakon toga izaberite domen za koji vršite promene i pronađite deo TOOLS i nakon toga SELECT PHP VERSIONNakon što ste ušli u odeljak gde birate PHP verziju i želite da promenite PHP podešavanje, potrebno je da kliknete na dugme SHOW PHP SETTINGS*


Nakon ulaska u PHP podešavanja biće Vam prikazana PHP podešavanja koja možete menjati i dovoljno je da klikom na sam parametar promenite željeno podesavanje


Na samom kraju, nakon što ste promenili sva PHP podešavanja potrebno je da ih sačuvate klikom na dugme SAVE


*PHP verzija mora biti odabrana kako bi bili u mogućnosti da menjate PHP podešavanja. Nije moguće menjati PHP podešavanja ukoliko je odabrana NATIVE PHP verzija. 
Da li je ovaj odgovor koristan?
4 Korisnici su ustanovili da je ovo korisno 4 glasova

Takođe Pročitajte